Uudet tuotteet

GU5.3 (MR16) 12V

GU5.3 (MR16) 12V lamppujen vaihto halogeenien tilalle suoraan ei yleensä onnistu. Halogeeni virtalähde antaa minimivirran esim 40W jolloin et voi esim 3 lamppua vaihtaa koska lamput käyttävät vain 3-5W per lamppu eli olloin loput 25W menee ylimääräiseksi. Tällöin lamppu saa 3kertaisen virran ja hajoaa.  Optiona on vaihtaa osa LEDeiksi ja osa jät...

GU5.3 (MR16) 12V lamppujen vaihto halogeenien tilalle suoraan ei yleensä onnistu. Halogeeni virtalähde antaa minimivirran esim 40W jolloin et voi esim 3 lamppua vaihtaa koska lamput käyttävät vain 3-5W per lamppu eli olloin loput 25W menee ylimääräiseksi. Tällöin lamppu saa 3kertaisen virran ja hajoaa.  Optiona on vaihtaa osa LEDeiksi ja osa jättää halogeeni lampuksi, mutta kun halogeeni hajoaa ja jos minimivirta sattuu menemään alle -> hajoavat leditkin siinä samassa. Eli pitää tarkkaan muistaa myös halogeeni lamput vaihtaa jos näin päättää tehdä.

MR16 lamppujen vaihdon yhteydessä yleensä vaihdetaan myös virtalähde. LED virtalähteistä voit valita minkä virtalähteen tahansa koska niissä ei ole minimivirta ongelmaa.

Lisätietoja

GU5.3 (MR16) 12V Ei tuotteita tuoteryhmässä.