Uudet tuotteet

0. Henkilörekisterin tietosuoja / ylläpito / EU Tietosuojauudistus / Henkilörekisteriseloste / EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)

YRITYS Y tunnus : 2390772-1 (jäljempänä www.valoilmio.fi verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille pääasiassa Suomeen. Tilausrekisterin ylläpitoa tarvitaan tuotteiden toimitusta varten Postin/Matkahuollon kautta. - Rekisteri ylläpitää asiakkaan nimi/osoite/puhelinnumero tilausten käsittelyä varten. - Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö : Myynti(at)Valoilmio.fi. - Rekisterin Nimi: Valoilmiö Oy asiakasrekisteri tilausten toimitusta varten. - Rekisterin Käyttötarkoitus : Tilausten käsittelyä varten tarvittavat postin&matkahuollon vaatimat nimi/osoite/puhelinnumero tiedot. Myös yritysasiakkaita varten ylläpidetään rekisteri laskutusta varten. - Rekisterin Sisältö: Nimitiedot, Osoitetiedot, Sähköpostiosoite, puhelinnumero, Yrityksillä, Y-tunnus, Tilauksen tuotteet ja toimitustapa. - Säännönmukaiset tietolähteet : Tiedot kerätään Valoilmiö Oy asiakkailta joille toimitetaan tilausten sisältämät tuotteet. - Tietoja ei luovuteta muille osapuolille kuin postille/matkahuollolle tilauksen toimitusta varten. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttötarkoitukseen. Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan lupaa, ellei lainsäädäntö siihen pakota. - Rekisterin suojauksen periaatteet : Rekisteri on tallennettu web-pohjaisesti,siihen on pääsy vain Valoilmiö Oy:llä välttämättömillä henkilöillä erillisellä käyttäjätunnuksella ja salasanasuojauksella. Verkkosivujen ylläpitäjä : Arkku.net (https://www.arkku.net/tietosuoja)

Tarkastusoikeus asiakkaalla henkilörekisteristä.

Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu tai pyytää tietojen poistamista. Valoilmiö Oy rekisteröi pyynnön 72tunnin sisällä ja suorittaa pyydetyt toimenpiteet 30pv kuluessa.

- Maksutapahtuma ja maksutiedot tapahtuvat täysin Bambora PayForm Oy salatun yhteyden kautta. Ainoa tieto tapahtumasta ilmoitetaan Valoilmiö Oy:lle on : Maksu suoritettu hyväksytysti tai hylätty. Kaikki maksutapahtumiin liittyvä on Bambora Payform Oy ja asiakkaan välinen tiedonsiirto. Lisätietoja Bambora Payform Oy